Joeps blog: wandelen & natvoer

Dag allemaal! Ik heb weer veel meegemaakt deze week. In dit blogartikel vertel ik jullie hier alles over. Deze week heb ik weer veel gewandeld. Dit was veel bij ons in de buurt. We zijn ook een paar keer naar het Bergharens bos geweest. Hier vertellen mijn baasje en vrouwtje waarom dit zo’n leuk bos is.

In het weekend hebben we ook veel gewandeld. We zijn in Herperduin geweest. Het was heel leuk. Ik mocht zwemmen en mocht ook veel takken zoeken. Hiernaast zijn we in het wildgebied geweest. Daar keek ik naar de wilde paarden.

Na het wandelen was ik wel moe. Ik heb toen lekker veel geslapen. Zondag kreeg ik voor het eerst in mijn leven natvoer. Baasje en vrouwtje hadden gelezen dat honden dat lekker vinden. Dat wilden ze proberen. Nou ik ben de moeilijkste niet, ik probeer het wel. Ik kreeg een stoofpotje lam. Voor mijn hondenvriendjes: klik hier voor dit lekkere stoofpotje. Het was erg lekker. Ik hoop dat baasje en vrouwtje dat vaker zullen kopen.

Het was weer een hele leuke week. Ik ga nu weer even slapen want ik ben eigenlijk nog moe van de lange wandeling van vandaag. Pootje van Joep!