Joeps blog: Joep is twee jaar oud!

Dag allemaal, weer een artikeltje van mij. Ik ben 14 november twee jaar geworden. Ik vertel jullie in deze blog over mijn verjaardag.

Ik was jarig toen baasje en vrouwtje vrij waren. Dat was al mijn geluk aangezien ik dan even lekker lang kon slapen. Op een gegeven moment kwam vrouwtje naar beneden. Ze zei tegen mij: ‘gefeliciteerd met je verjaardag, Joep is twee’. Ik snapte het niet helemaal maargoed het zal wel. Toen gingen we eerst lekker wandelen en mocht ik brokjes eten. Baasje en vrouwtje moesten toen even wat lawaai maken met de stofzuiger. Pfff al die herrie altijd. Hierna gingen we iets leuks doen. Ik kreeg een cakeje met een kaarsje van twee.

‘Mmm lekker cakeje’

Nadat ik lekker het cakeje heb opgegeten gingen we wat leuks doen. We gingen wandelen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik ook nog mocht zwemmen! Ik mocht zwemmen op de Groene Heuvels, hier hebben baasje en vrouwtje ook een artikel over geschreven. Het was super leuk, ik kwam ook nog een tak tegen!

‘Ik had een supermooie tak gevonden! Vinden jullie deze ook mooi?

Toen wandelden we terug naar huis. Toen was ik wel supermoe. Ik heb toen even lekker een paar uurtjes geslapen. Als laatst kreeg ik nog twee leuke ballonnen.

Hier heb ik ook nog even mee gespeeld. Hierna was ik wel erg moe. Het was een superleuke dag! Pootje van Joep.