In Reuver is een kleine speelweide te vinden waar de honden lekker met elkaar kunnen spelen. Het kan ook een erg handig terrein zijn om je puppy te trainen, aangezien er diverse attributen zijn om de skills van de hond te verbeteren. Het losloopgebied in Reuver ligt in een klein bos.

Losloopgebied Reuver in een bos

Het losloopgebied is gelegen in het bos bij het zwembad de Bercken. Het gebied ligt tussen Reuver en de Maas in. Parkeren kan gemakkelijk en gratis vlakbij het zwembad. Daar staan ook bordjes naar de parkeerplaats en de ingang van het bos om bij het losloopgebied in Reuver uit te komen.

Honden trainen in Reuver

Deze speelweide is erg goed te gebruiken om je hond te trainen. Zo kan je hier altijd de sociale vaardigheden goed trainen, aangezien hier vaak honden met hun baasjes te vinden zijn.

Daarnaast zijn er ook speelbuizen, balanceer opdrachten en banden om doorheen te rennen. Uiteraard is er ook aan de baasjes gedacht en zijn er mooie picknicktafels om lekker te zitten en te kletsen met andere hondeneigenaren.

Oefen met de hond door lekker te spelen met de attributen op de speelweide

Door deze toevoegingen is dit losloopgebied in Reuver echt een aanrader om even langs te gaan met je hond.

Enkele spelregels op de speelweide voor honden

Dit veldje voor honden is gesponsord door een aantal bedrijven uit de buurt. Om alles goed te laten verlopen op de speelweide, zijn er enkele spelregels opgesteld voor hondeneigenaren:

  • Ruim de uitwerpselen netjes op
  • De speelweide is elke dag open van 7:30 uur – 21:00 uur
  • Laat alles heel en schoon
  • Houdt de hond onder controle
  • Blaffen mag, maar niet te lang
  • Respecteer elkaar
Speelweide “Ut Greune Veldje” regels

Op deze manier kunnen alle honden en hun baasjes goed spelen op dit terrein en kunnen we er lang van genieten.